Vet du at du betaler for mye for Shopping-feeden din i Google?


Google tar i dag 20% i avgift for å vise produktene dine i deres shopping-feed. Så mye trenger du ikke å betale.

Hva er CSS (Comparison Shopping Service)?

En CSS er en tjeneste som samler produkter fra nettbutikker, og tilgjengeliggjør produktene via tjenester som Google Shopping. Dette er en tjeneste man er pålagt å bruke ved annonsering i Europa (EU-land). Begynner du å annonsere via Google Shopping, så vil Google automatisk tilby deg sin egen CSS. Google tar seg betalt i form av 20% av din totale mediekostnad brukt på Google Shopping.

For de fleste kundene våre mer enn halverer vi ekstra-avgiften til Google, hver eneste måned. Vet du hva det blir i kroner og ører over tid?

Det kan du enkelt regne ut i kalkulatoren nedenfor.

Kundecase - Norsk leketøysbutikk
Før kunden byttet til Fullstakk sin CSS, hadde kunden en gjennomsnittlig «return on ad spend» på 473%, og en kostnad per transaksjon på kr. 153.

Bare en uke etter byttet begynte man å se betydelige endringer: «Return on ad spend» steg til 769% (+61,27% økning), og kostnad per transaksjon sank til kr. 78 (-48.82% nedgang).
Google opererer med en avgift på 20% for å la deg annonsere via deres CSS. Vi i Fullstakk Marketing ønsker å kutte av denne summen, slik at mer av ditt budsjett går til annonsering!

Så enkelt kan det gjøres:

Kontakt oss.

Gi oss tilgang til din Google Merchant Center og Google Ads-konto. (Dette er en nødvendig formalitet for å gjennomføre endringen. Vi gjør ingen endringer i kontoene.)

Vi ordner bytte av CSS for deg.

Du trenger ikke gjøre noen ting.

Vi fikser alt.
Det er ingen risiko.
 
Systemet du bruker i dag vil ikke på noen måte påvirkes, annet enn at du sparer penger.
Dette koster deg ingen ting. 

Den jobben vi gjør for deg er kostnadsfri!

Hva er CSS?

Må jeg bruke en CSS for å reklamere via Google Shopping?

For å annonsere på google shopping må du ha en CSS. En CSS er en tjeneste som samler produkter fra nettbutikker, og tilgjengeliggjør produktene via tjenester som Google Shopping. Dette er en tjeneste man er pålagt å bruke ved annonsering i Europa (EU-land). Med Google sin CSS betaler du 20% av klikkprisen du går inn i auksjonen med. 

Må jeg betale Google for bruk av deres CSS, når jeg annonserer via Google Shopping?

Om du opererer med Google sin egen CSS betaler du 20% av klikkpris. Dette vil si at Google tar seg betalt 20 øre per krone du bruker på annonsering på Google Shopping.

Vil jeg ende opp med å betale mer for Shopping-annonser hvis jeg bytter til Fullstakk sin CSS-løsning?

Nei, du vil betale opp til 95% mindre i CSS-kostnad per måned. Det vil si en besparelse på opptil 19,20% av total annonsekostnad for Google Shopping. Bruk kalkulatoren vår for å se hvor mye du kan spare.

Hvordan kan jeg finne ut hvilken CSS jeg i dag bruker på Google Shopping?

Om du ikke har inngått en avtale med en annen CSS-leverandør, så benytter du Google sin egen CSS. Du kan se i Google Merchant Center, hvilken CSS du benytter, ved siden av ditt brukernavn og bedriftsnavn.

Men, vent litt. Lurer du kanskje på hva Google Shopping er for noe?

Google Shopping fungerer som en nettbasert katalog for visning av produktene dine. Les mer om Google Shopping på våre nettsider.

Vi hjelper deg med større synlighet til lavere kostnad per klikk.
Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende prat.