Webflow

Enkel å brukeMed en intuitiv CMS-løsning har du mulighet til å gjøre endringer, vedlikeholde og fortsette å bygge nettsiden uten å måtte ha kjennskap til koding. Tjenesten er bygd for å tilby en smidig og brukervennlig løsning.
En rekke designmuligheter
Tilpass nettsiden din ut fra dine behov. Med Webflow får du tilgang til en rekke forskjellige designfunksjoner som gir deg stor frihet til hvordan du ønsker nettsiden skal se ut.
Rask og mobilvennlig
Med Webflow får du solide servere som er godt optimalisert for høy hastighet, og tjenesten egner seg godt for både desktop og mobil – som igjen kan blant annet hjelpe deg å bli mer synlig i Google

Webflow har de siste årene fått en økende trend – og med god grunn. Tjenesten gir deg større frihet til å få nettsiden eller landingssiden akkurat slik du ønsker den. Bygg flotte, responsive nettsider og øke muligheten for at et besøk blir et lead.

For med Webflow sin drag-and-drop funksjon trenger du ikke å ha en bakgrunn som koder – med litt lesing kan alle bygge en nettside. Men om du har grunnleggende eller avanserte kodingsferdigheter har du mulighet til å benytte dette direkte i CMSet og få enda flere designmuligheter.

Styrkene til Webflow ligger hovedsakelig i å utvikle små til mellomstore nettsider og landingssider. Med Amazon Web Services (AWS) som sin hovedvert kan du være trygg på at nettsiden er sikker, samtidig som Webflows backup-løsning er upåklagelig og kan gi en ekstra trygghetsfølelse. De er også utstyrt med solide servere som er godt beskyttet, samt er de teknisk optimalisert for høy hastighet, hvilket gjør sidene gunstige for de fleste formål.

Hvorfor skal du bruke Webflow?

  • Meget stabilt og sikkert
  • Dynamisk uten å kreve kodekunnskap
  • Raskt og mobilvennlig

Når er IKKE riktig å gjennomføre Webflow?

  • Dersom du ønsker en rask løsning med allerede ferdige malverk
  • I Norge er fortsatt Webflow sin e-commerce løsning under utvikling og er ikke optimal i dag

FUN FACTS:

Zestful bruker Webflow til å bygge fordelsprogrammer for ansatte. Slik holder de enkelte avdelinger mer fornøyde og tettere sammen. De bygde en sterk, fullt fungerende webapplikasjon på under en måned. På fire uker samlet de inn over $ 1.000.000 for å fortsette idéen deres.

(Kilde: Webflow Blog)

De mange mulighetene som ligger i dette verktøyet gjør at vi har valgt å bruke Webflow på en rekke prosjekter for våre kunder, og til vår egen nettside. Vi er også Webflowsertifiserte og kan bistå med blant annet strategier, integrasjoner, migrasjon fra andre plattformer og forskjellige designprosjekter.

Å få vårt nettsted utviklet i Webflow har vært en enormt god oppgradering og en super erfaring. Vi er nå i stand til å redigere all slags innhold selv, når som helst og uten tekniske kunnskaper! Før var vi avhengige av programmering og utvikling for å endre på hver minste detalj selv om vi hadde Wordpress. Webflow har gjort at vi kan jobbe raskere og smartere, og har konvertert flere besøkende til leads, som dermed har gitt oss kunder og vekst.

Anita Røed
IoP

Det har vært veldig fint å jobbe med Fullstakk som bygde og designet nettsiden effektivt og profesjonelt i Webflow. Vi hadde et godt samarbeid når tiden var inne for å lage innhold. Fullstakk stod for design- og innholdsforslag basert på deres ekspertise og erfaringer, noe som var svært hjelpsomt og gjorde prosessen både rask og effektiv.
Vi kommer definitivt å bruke Fullstakk i fremtiden når vi fortsetter å utvikle nettsiden vår.

Ruben Torsøy Jenssen
Axaz

Ønsker du ny nettside, eller bare mer informasjon? 

Snakk med oss om Webflow – helt uforpliktet!

Webflow

Lorem ipsum dolor sit amet, audire percipit adipiscing nec ea. Eos ne hinc labores, brute fugit verterem ex est. 
Lorem ipsum dolor sit amet, audire percipit adipiscing nec ea. Eos ne hinc labores, brute fugit verterem ex est. 
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.

Wordpress

This is some text inside of a div block.
At qui audire rationibus dissentiunt, sit partem meliore volumus an. Te dolore libris mnesarchum qui.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.
This is some text inside of a div block.