Webflow

De mange tekniske mulighetene som ligger i dette verktøyet gjør at vi har valgt å bruke Webflow på en rekke prosjekter for våre kunder. Plattformen lar brukeren enkelt kunne designe layouts til landingssider, og er skreddersydd for oppsett av grundig tracking av hendelser og innsendelser fra eksempelvis kontaktskjemaer for leadsgenerering. I tillegg har systemet en solid og dynamisk responsivitet som gjør sidene visuelt egnet på alle typer enheter fra Widescreen til små smarttelefoner. Verktøyet er meget brukervennlig og har en relativt lav brukerterskel, godt på linje med krav fra Google søk.

Vi benytter Webflow primært til utforming av landingssider, men verktøyet er kraftig nok til å fungere til de fleste mindre nettsteder, også nettbutikk. De er utstyrt med solide servere som er godt beskyttet, samt er de teknisk optimalisert for høy hastighet, hvilket gjør sidene gunstige for de fleste formål.

Hvorfor skal du bruke Webflow?

  • Meget stabilt og sikkert
  • Dynamisk uten å kreve kodekunnskap
  • Raskt og mobilvennlig

Når er IKKE riktig å gjennomføre Webflow?

  • Hvis du ønsker en gratis webtjeneste som feks Wordpress eller Squarespace
  • Det er ikke et optimalt system for større og mer komplekse nettsteder

FUN FACTS:

Zestful bruker Webflow til bygge ansattfordel programmer for å holde de enkelte avdelinger mer fornøyde og tettere forbundet. De bygget en meget sterk, fullt fungerende webapplikasjon på under en måned, og så langt har de skaffet over $ 1.000.000 (4 uker).

(Kilde: Webflow Blog)

Et fullverdig, sikkert og raskt websystem, for både deg som kan, og ikke kan kode.

Snakk med oss om Webflow