Personvernerklæring

Personopplysninger som behandles
Fullstakk Marketing AS (org. No. 917 220 786) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden fullstakk.no, og beskytter ditt personvern etter gjeldende lover og regler.

Hvordan henter vi inn informasjon, og hva lagrer vi?
Vi samler inn opplysninger via informasjonskapsler (cookies) ved besøk og interaksjon på nettsiden, samt ved bruk av nettstedets skjemaer. Bruk av disse skjemaene er helt frivillig, og dersom du velger å ikke oppgi dine personlige opplysninger, vil det forhindre oss i å ta kontakt med deg ang. tjenestetilbud. Du kan når som helst styre dine cookies gjennom innstillinger i din nettleser, og andre verktøy.
For å målrette vår egen markedsføring kan vi i noen tilfeller benytte den data vi har samlet om deg, og ditt besøk.
Formålet med informasjonen som innhentes- Forbedre brukeropplevelsen på fullstakk.no- Markedsføre våre egne tjenester- For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester, herunder markedsføringstjenester.
Behandlingen av opplysningene er basert på ditt samtykke.

Hvordan lagrer vi informasjonen?
Informasjon innhentet gjennom skjema på våre nettsteder og informasjonskapsler, lagres i vårt eget CMS-system, og i analyseverktøy som Google Analytics og HotJar.

Hvor lenge lagrer vi opplysningene?
Vi behandler din data til de enten ikke lenger er hensiktsmessig for vår egen markedsføring, eller til du ber om å bli slettet. Du kan når som helst kreve at vi sletter alle opplysninger om deg gjennom å sende oss en epost til post@fullstakk.com.

Hvem mottar opplysningene?
Fullstakk Marketing bruker kun dine opplysninger for egen virksomhet, og dataen vil ikke bli delt med tredjeparter. Vi benytter oss kun av profesjonelle partnere for markedsføring, som f.eks Google, LinkedIn og Facebook. Samarbeidspartnere og underleverandører holder til i Norge, EU og andre EU-godkjente land og bedrifter hvor dine rettigheter ivaretas.

Rettigheter
Du har rett til enhver tid i innsyn i dine opplysninger og hvordan vi brukere de. Du kan kreve sletting og endringer av dataen iht. Personopplysningsloven. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger.
Dersom du mener at Fullstakk Marketing AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Fullstakk Marketing AS
Nedre Slottsgate 2C
0153, Oslo
Kontaktinformasjon
Telefon:
+47 995 63 145
E-post:
hello@fullstakk.com

Hva er en informasjonskapsel?
En cookie / informasjonskapsel er en liten fil som lagres i din nettleser for å se hva som skjer under ditt besøk på fullstakk.no og for å kunne gjenkjenne enheten du brukte når du besøkte oss (datamaskin, mobiltelefon osv.)
Når du bruker fullstakk.no samtykker du til at din nettleser lagrer informasjonskapsler. Dersom du ikke ønsker å akseptere informasjonskapsler så kan du trekke tilbake samtykket gjennom innstillinger i din egen nettleser. Merk at dette kan medføre at nettsiden ikke fungerer optimalt.