SEO - Søkemotoroptimalisering

Organisk søk er betegnelsen på ubetalte plasseringer i en søkemotor. Hvert eneste sekund blir det gjort 40.000 søk i Google, og de bruker over 200 faktorer for å bestemme hvem som får en topp-plassering i søkeresultatene. Søkemotoroptimalisering sikrer at din nettside oppfyller kravene og havner på første-siden over tid. På den måten øker du relevant trafikk til din bedrift, helt uten annonsekroner.

SEO-spesialistene hos Fullstakk jobber på hele bredden av SEO-universet med topp moderne verktøy og spisskompetanse innen fagfeltet. Hver eneste bedrift er forskjellig, og det kan være vanskelig å navigere det kompliserte terrenget uten rådgivning. Med en god blanding av både best practice- og utradisjonelle metoder finner vi sammen alltid en god SEO-strategi som vil hjelpe bedriften din.

Hvorfor skal du bruke SEO?

  • Ingen annonseringskostnader!
  • Traffikkvolum vil kunne vokse stort over tid
  • Du får mer relevant trafikk fra søkemotorene

Når er det søkemotoroptimalisering ikke passer?

  • Når du arbeider med helt spesifikke landingssider, der organisk synlighet i søkemotorene ikke er ønsket. Da er Adwords (også kalt Google Ads) rett kanal for deg
  • Når du har en side med lite, eller ikke noe innhold
  • Når du har en tjeneste eller et produkt som folk enda ikke leter etter, da anbefaler vi først og fremst annonsering i sosiale medier.

I snitt får en SEO-kunde hos Fullstakk 68,06% mer organisk trafikk og 71,17% flere konverteringer fra kanalen etter de første 6 månedene av samarbeidet sammenlignet med året før.

Økt trafikk
Første 6 mnd
68,06%

Økt antall
Konverteringer
71,17%

Ønsker du en varig topp-plassering på Google?

Ja, jeg ønsker å bli mer synlig i organisk søk!