Fullstakk søker CRO-medarbeider!

Er du en allsidig digital markedsfører som brenner for teknologi, har et analytisk hode, og er interessert i brukerdesign? Har du allerede snust på konverteringsoptimalisering, landingssider og A/B-testing, og synes det virker spennende?

Da vil vi gjerne høre fra deg!


Hva er CRO?

Conversion Rate Optimization, eller konverteringsoptimalisering på godt norsk, er et kraftig voksende fagområde innenfor digital markedsføring. Metodikken er datadrevet, og baserer seg i hovedsak på hypoteseutforming og eksperimentering, for å raskt finne frem til hvilke tiltak som fører til økt verdi og inntekt på et nettsted.


Hva blir arbeidsoppgavene hos Fullstakk?

Vi har noen av Norges beste kunder, og som CRO-medarbeider vil du hjelpe dem å skape vekst gjennom A/B testing, dataanalyser, brukeropplevelser, og innsikt.
De aller viktigste egenskapene vi forventer at du har er: Nysgjerrighet, lærevillighet og at du synes det er kult å holde deg oppdatert på de siste markedsføringstrendene - dette er et fag som endrer seg raskt!
Det er også en fordel om du har jobbet med andre digitale markedsføringskanaler, og er komfortabel med tall og dataanalyse.


  Vi søker deg som helst:

  • Har relevant utdanning. Praktisk erfaring kan veie opp for en akademisk grad
  • Er kompetent med HTML, CSS, JS, og har erfaring med forskjellige CMS-løsninger
  • Har erfaring innen UX og webdesign
  • Har et analytisk hode, og er gjerne erfaren innen Google Analytics, Google Tag Manager, Segment, og forskjellige CRM-systemer
  • Har noe erfaring innen digital markedsføring
  • Har kjennskap til A/B testing, og statistiske sannsynlighetsmodeller
  • Har lyst til å være med å bygge opp et nytt og spennende fagområde sammen med oss


  Vi kan tilby deg:

  • Konkurransedyktig lønn
  • Muligheten til å spesialisere deg i et av de nyeste, mest spennende og mest voksende fagområdene innenfor digital markedsføring
  • Tid til kursing, seminarer og egenlæring
  • Flotte hipsterlokaler sentralt i oslo, med pizza- og cocktailbar i første etasje.
  • Verdens beste arbeidsmiljø


  Vi stiller med nødvendig støtte, slik at du kan bygge kunnskap og
  kompetanse hos oss. Det viktigste vi ser etter er personlige egenskaper,
  potensiale og motivasjon.

  Har vi klart å overtale deg til å bli vår neste CRO-medarbeider? Bruk linken under for å sende inn CV/LinkedIn-profil og en kort motivasjonstekst. Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne en telefon til oss på, eller send oss en mail på christopher@fullstakk.com.

  «Som leder er jeg opptatt av at alle ansatte er på det utviklingsløpet de ønsker seg.
  Å lage muligheter for de jeg jobber med er noe av det som gir meg mye engasjement i hverdagen. Hos oss er det mange mulige karriereveier for de som lykkes, og man kan raskt gå fra junior til senior. Jeg synes også det er utrolig engasjerende å jobbe med det jeg elsker: å lage systemer og se de fungere, tweake og gjøre ting bedre.»

  Fridtjof Hødnebø
  Daglig leder - Fullstakk

  Vil du bli vår neste ekspert på CRO?

  Søk på stillingen!