Fullstakk søker Growth Hacker!

Er du en allsidig digital markedsfører som brenner for ny teknologi og å prøve nye metoder og kanaler? Har du allerede snust på konverteringsoptimalisering, landingssider og A/B-testing, og synes det virker spennende? Vil du jobbe med å bidra til veksten til mange ulike selskaper på tvers av produkter og bransjer?

Da er du perfekt i rollen som vår nye growth hacker!


Hva er growth hacking?

Growth Hacking har vært et voksende område innenfor digital markedsføring de seneste årene. I Growth Hacking jobber man med hele kundereisen, helt fra å bygge merkevare til å sikre konvertering, gjenkjøp og optimalisere inntekt. Metodikken baserer seg på eksperimentering og testing for å raskt finne frem til hva som fører til vekst.

Som growth hacker jobber man sammen med kundene for å identifisere potensielle tiltak for vekst, tenke nytt rundt markedsføringen og hjelpe dem å designe eksperimenter og tester for å finne ut hvordan de raskest mulig kan flytte KPIene sine og få mer ut av markedsbudsjettet sitt.


Hva blir arbeidsoppgavene hos Fullstakk?

Vi mener selv vi har noen av Norges beste kunder. Som growth hacker vil du hjelpe disse med å skape vekst med markedsføring og i sitt produkt. Den aller viktigste egenskapen vi forventer at du har er at du er nysgjerrig, lærevillig og synes det er kult å holde seg oppdatert på de siste markedsføringstrendene - da dette er et fag som stadig er i utvikling. Det er også en fordel om du har jobbet en liten stund med diverse digitale markedsføringskanaler, salg eller produktutvikling og er komfortabel med tall og dataanalyse.

  Vi søker deg som:

  • Har fullført en bachelorgrad eller en mastergrad som vil være relevant for det du skal jobbe med hos oss
  • Har noe erfaring med digital markedsføring eller produktutvikling fra før
  • Synes konsulentrollen virker spennende
  • Har lyst til å være med å bygge opp et nytt og spennende fagområde sammen med oss

  Vi stiller med nødvendig støtte slik at du kan bygge kunnskap og
  kompetanse hos oss. Det viktigste vi ser etter er personlige egenskaper,
  potensiale og motivasjon.

  Har vi klart å overtale deg til å bli vår neste Growth Hacker? Bruk linken under for å sende inn CV/LinkedIn-profil og en kort motivasjonstekst. Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne en telefon til oss på 40219041, eller send oss en mail på anett@fullstakk.com.

  «Som leder er jeg opptatt av at alle ansatte er på det utviklingsløpet de ønsker seg.
  Å lage muligheter for de jeg jobber med er noe av det som gir meg mye engasjement i hverdagen. Hos oss er det mange mulige karriereveier for de som lykkes, og man kan raskt gå fra junior til senior. Jeg synes også det er utrolig engasjerende å jobbe med det jeg elsker: å lage systemer og se de fungere, tweake og gjøre ting bedre.»

  Fridtjof Hødnebø
  Daglig leder - Fullstakk

  Vil du bli vår neste ekspert på Growth Hacking?

  Søk på stillingen!