Data Feed Watch

Shopping kampanjer hos Google ads er annerledes enn søk, fordi Googles algoritmer henter ut søkeord basert på informasjon i varelageret. Med Data Feed Watch lager vi titler basert på best practice i din bransje, og slik kunne styre på hvilke søkeord du er synlig på. Vi bruker også CSS program der vi sparer 20% på kostnad per klikk.

Med Data Feed Watch jobber vi direkte inne i varelageret med å lage titler basert på informasjon om produktet. Slik er du synlig på de rette og relevante søkene når en potensiell ny kunde søker. Vi bruker også CSS program, som lar oss komme inn i Googles auksjon med en 20% lavere kostnad per klikk enn ved googles eget program.

Hvorfor skal du bruke Data Feed Watch?

  • Større synlighet på de rette søkene
  • 20% besparelse på kostnad per klikk
  • Mer oversikt, riktigere trafikk

Når er Data Feed Watch IKKE riktig å bruke?

  • Data Feed Watch egner seg for tjenester og produkter som har en nettbutikk, eller selger varer over nett. Om du ikke jobber innenfor ecommerce anbefaler vi betalt søk.
  • Om du selger tjenester
  • Ikke har en nettbutikk med informasjon om produktene

CASE:

"Vi er utrolig fornøyd med samarbeidet som har bidratt til å løfte resultatene våre siden samarbeidet startet. Jobben med Google shopping er uvurderlig, hvor vi i samme periode har 7 % nedgang i kostnad og samtidig 135 % økning i klikk – i tillegg til en økning på 236 % i inntekt. Rådgiverne i Fullstakk er både proaktive og en samarbeidspartner vi verdsetter svært høyt. Anbefales på det sterkeste!"

Cecilie Ciekals
Lampehuset

Kanskje enda sterkere enn søkeord? Produktvisning i søketreffene kan løfte din nettbutikk til himmels!

Snakk med oss om dine shopping kampanjer