Annonsering i sosiale medier

Hvordan kan vi skape merkevarebevissthet og samtidig generere leads og salg? Sosiale medier handler om å lage gode og kreative strategier som jobber med algoritmen, for å bidra til å bygge merkevare, drive trafikk og øke salg.

Kontakt oss

Annonser langs hele kundereisen

Med tilpassede annonser kan du få verdi i hvert steg målgruppen tar frem mot et kjøp. Vi bistår med å bygge broer mellom merkevare­bygging, salg og kreativt arbeid som hjelper deg i hele kundereisen. 

Bedriften din får en helhetlig strategi som bidrar til å styrke merkevarebevissthet og finne kjøpeklare kunder som kommer tilbake til deg igjen.

Kontakt oss

Få et merkevareløft på sosiale medier

Er du ny aktør i markedet som ønsker å ta en poisjon eller ønsker du å gjøre et større merkevareløft av din eksisterende merkevare? Vi kan bidra med:

  • Å øke hjulpen og uhjulpen merkevare­kjennskap
  • Budskapsformidling
  • Kreativ rådgiving
  • Merkevareløft-studier hvor vi blant annet måler endring i merkevarekjennskap
  • Analyse av data og merkevare-tracking
Sitat-ikon

Vi har brukt Fullstakk over flere år til SEM, SEO og betalte Meta-annonser, og er strålende fornøyd med samarbeidet! De er fremoverlente og proaktive i å se muligheter for å skape vekst, samtidig finne gode løsninger på problemstillinger. Her er det høy kompetanse og engasjement! Ikke minst er de gode på å kommunisere, hvilket på mange måter er nøkkelen til et godt samarbeid.

Kaja
Akademikliniken

Testing og analyse

Mye av det daglige arbeidet med sosiale medier handler om å finne hvordan vi får algoritmen til å jobbe så effektivt som mulig mot dine mål.

Med millioner av data­punkter å lene oss på, kan vi utføre gode tester og analyser for å finne ut hva som fungerer best for ditt selskap.

Kontakt oss
Eksempel på kreativt arbeid utført i Fullstakk.

Få hjelp med budskap og kreativer

I en medieverden hvor vi stadig mister muligheter til sporing og algoritmene får mer kontroll er det ekstra viktig med innhold som treffer godt på sosiale medier. Vi kan hjelpe til med:

  • Lage grafiske bilder og animasjoner
  • Redigere eksisterende film, foto og design
  • Skrive tekster til annonsering, nettside og artikler
  • Kreativ rådgiving

Shopping i sosiale medier

Vis frem de relevante produktene til de riktige kundene, til riktig tid! Katalogsalg er en av produktene som gir høyest avkastning på annonse­krona.

Vi hjelper deg å sette opp katalogsalg i samtlige kanaler og lager produktsett som genererer salg. I Fullstakk bruker vi WakeUpData som katalog­leverandør, noe som gir noen ekstra fine funksjonaliteter til hvordan man ønsker at katalogen skal se ut på sosiale kanaler. 

Vi er Meta Business Partner

Bak enhver sosiale medier-kampanje ligger det strategi, sparring, optimalisering og teknisk forståelse. Men hva betyr det at Fullstakk er Meta Business Partner?

Hils på teamet

Linda Kukleci

Avdelingsleder, paid social

Hege Sørli

Rådgiver, innhold og paid social

Monica Haugen

Rådgiver, paid social

Sigurd Pedersen

Rådgiver, paid social

Rebecca Bruteig

Rådgiver, paid social

Skal vi ta en prat?

Fortell oss hvordan vi kan hjelpe bedriften din i skjemaet, så svarer vi deg så fort vi kan!

Jippi, skjemaet ditt er sendt inn! Du hører fra oss straks.
Ånei, noe gikk galt!