Søke­motor­optimalisering

Kom øverst i søkeresultatet når folk søker etter dine tjenester: Begynn å klatre på Google allerede i dag, med søkemotor­optimalisering.

Bli synlig på Google

Fordelene med SEO

Økt synlighet

Med over 50 millioner søk daglig i bare Norge, er det åpenbart at det er viktig å være synlig. Derfor legger vi ekspertisen vår på å ta andeler av Google.

Økte inntekter

Hos oss får du et byrå som setter dine inntekter først. Vi bryr oss ikke kun om trafikk, men god trafikk som konverterer og skaper vekst langsiktig.

Prat med oss om SEO

Med oss som SEO-partner får dere

 • En skreddersydd SEO-pakke: Uavhengig av deres interne kompetanse og tid, så lager vi en tilpasset SEO-vekstplan som gjør deres nettside til en rakett som skaper kontinuerlig vekst.
 • Engasjerte spesialister: Vi tilpasser vår SEO strategi ut fra din forretningsmodell, og har lang og bred erfaring med alt fra B2C til B2B. La oss fungere som en forlengelse av din bedrift og gjennom vår kompetanse innenfor søk som kanal hjelper vi dere med å nå deres markedsmål.
 • Både rådgivning og implementering: Vi ønsker å være byrået som skaper vekst for din bedrift gjennom strategiske tiltak og implementering.
Kontakt oss

Møt teamet

Thomas Strypet

Avdelingsleder, SEO

Vera-Helen Zürcher

Rådgiver, SEO

Ardit Kallaba

Rådgiver, SEO

Skal vi ta en prat?

Klar for å gjøre om nettsiden din til en rakett og sikte mot stjernene? Kontakt oss for en uforpliktende prat i dag. Vi holder til i Oslo, men vi jobber med kunder over hele landet.

Jippi, skjemaet ditt er sendt inn! Du hører fra oss straks.
Ånei, noe gikk galt!

Hva er søkemotor­optimalisering (SEO)?

Søkemotoroptimalisering er å gjøre nettsiden deres klar for at for eksempel Google og Bing skal indeksere innholdet deres, og fremvise det i et søkeresultat.

Se for deg et utrolig stort bibliotek med all informasjon om hva som finnes på internett – målet er at ditt nettsted er den mest synlige og største boken i kategorien. Vi hjelper dere med å få deres nettsted synlig, ved å strukturere innhold og besvare dine kunder sine søkintensjoner.

Trenger vi søkemotor­optimalisering?

Har du Googlet din egen bransje og du ser at noen er alltid synlig – fremfor deg? Det betyr som oftest at de har lagt inn en god innsats på å være synlig på Google i lang tid.

Har du en lokal bedrift med en nettside eller en nettbutikk med et ønske om å øke besøkende, som konverterer og generer omsetning kostnadsfritt i lang tid? Da trenger du SEO.

Våre guider om SEO

 • Er du bevisst hvordan bedriften din fremstår i søkeresultatet (SERP)?
  Et dypdykk i hvordan søkeresultatet ser ut, og at du kan med god SEO arbeid ta mer av søket. Vi går gjennom hvilke muligheter du har i søkeresultatet og hva det er.
  SERP features – hvilke muligheter finnes i søkeresultatet i 2023?
 • Visste du at det som gjøres innen SEO, også kan påvirke konverteringsgraden din?
  For at SEO arbeidet skal gjelde, må også kundene konvertere. Vi snakker om synergien mellom konvertering og søkemotoroptimalisering.
  Synergier mellom CRO og SEO
 • Slik kan man jobbe tverrfaglig med alle former for søk
  Lurer du på hvordan betalt søk, og “gratis” søk henger sammen? Vi dekker hele kjøpsreisen i søkemotoren i denne guiden.
  Search as One – organisk x betalt søk
Kontakt oss