Våre tjenester

Fullstakk er et vekstbyrå. Vi bistår med taktisk rådgivning og operasjonelle spesialister som gjør din digitale markedsføring til en vekstmaskin. 

Våre vekstrådgivere (Growth Managers) jobber med å kartlegge og strukturere din digitale verdikjede. Deretter benytter de våre digitale spesialister til å gjennomføre tiltak og skape vekst.

Markus Ekornes Myhre og Thomas Strypet

Hos oss møter du rådgivere som utforsker og utvikler ny teknologi, jobber med faktabasert metodikk og nye muligheter i etablerte verktøy. Vi leverer taktisk rådgiving og operativ gjennomføring av blant annet:

Vekstmarkedsføring
Pil til høyre
Betalt søk (SEM / PPC)
Pil til høyre
Konverterings­optimalisering (CRO)
Pil til høyre
Organisk søk (SEO)
Pil til høyre
Annonsering i sosiale medier
Pil til høyre
Banner-annonsering (Programmatisk)
Pil til høyre
Datasporing og analyse
Pil til høyre
E-postmarkedsføring
Innholdsproduksjon

Fullstakk-metoden

I Fullstakk er vi opptatt av å levere digitalt markedsføringshåndverk på høyeste nivå. Derfor er dette det vi mener er de viktigste suksess­kriteriene for varig vekst:

Et rammeverk laget for vekst

Markedsføringsriggen må være målbar, skalerbar, og la oss jobbe løpende med forbedringsarbeid langs hele kundereisen, sammen med deg som kunde.

Muligheten til å påvirke mennesker

De virkelig gode resultatene kommer gjennom en kombinasjon av dataforståelse og kreativitet. Derfor jobber vi tett med våre kunders andre byråpartnere for å bidra til at det kreative arbeidet også er med på læringen og utvikles for vekst.

Samtidig kan vi også tilby maskinlæringsbasert tekst- og bildeanalyse for å se hvilke budskap og bilder som faktisk gir effekt over tid, enten det er i sosiale medier eller e-post.

Tall som betyr noe

Med digital markedsføring er tilgangen på data enorm, og faren for å la seg styre av feil tall er stor. Vi er opptatt av å skape reell effekt, og da må vi se forbi de enkelte atferdsdataene fra digitale kanaler, og heller sette tallene i sammenheng med det som også skjer utenfor det digitale.

Kvalifiserte rådgivere

Vi må vite hva vi snakker om. Dette gjenspeiles blant annet i vår Google Premier Partner-status, en årlig utmerkelse fra Google til de 3 % av byråene i Norge som skaper størst verdi for sine kunder.

Vi er også Meta Business Partner (Facebook og Instagram), en sertifisering fra Meta som setter krav til kvaliteten i arbeidet hos byråene. I tillegg er vi et av få byråer som har tidligere ansatte fra både Facebook og Google.

Er du nysgjerrig på om Fullstakk-metoden er noe for deg?

Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg.

Jippi, skjemaet ditt er sendt inn! Du hører fra oss straks.
Ånei, noe gikk galt!