Våre tjenester

Fullstakk er et vekstbyrå. Vi sørger for at din markedsføring blir en vekstmaskin.

Vi jobber i team med en vekstrådgiver som kundeansvarlig, og et dedikert kjerneteam med digitale fagspesialister innen blant annet søk, innhold, sosiale medier, e-post og brukeropplevelse/CRO.

Markus Ekornes Myhre og Thomas Strypet

Vekstrådgiver har tung breddekompetanse og er kundens strategiske sparringspartner, samt den som koordinerer leveransene fra de digitale spesialistene.

Hos oss møter du rådgivere som utforsker og utvikler ny teknologi, jobber med faktabasert metodikk og nye muligheter i etablerte verktøy. 

Vi leverer taktisk rådgiving og operativ gjennomføring av blant annet:

Vekstmarkedsføring
Pil til høyre
Betalt søk (SEM / PPC)
Pil til høyre
Konverterings­optimalisering (CRO)
Pil til høyre
Organisk søk (SEO)
Pil til høyre
Annonsering i sosiale medier
Pil til høyre
Banner-annonsering (Programmatisk)
Pil til høyre
Datasporing og analyse
Pil til høyre
E-postmarkedsføring
Innholdsproduksjon

Fullstakk-metoden

I Fullstakk mener vi at all markedsføring må være målbar og skalerbar. Vi jobber løpende med forbedringsarbeid langs hele kundereisen, sammen med deg som kunde.

Vi har utviklet vårt eget analyse- og vekst-verktøy, som vi kaller vekstriggen. Denne inneholder blant annet en vekstrapport – som alltid er oppdatert i sanntid.

Det betyr at alle interessenter og stakeholders kun trenger å forholde seg til denne ene rapporten. Her er nemlig all data fra alle tiltak og kampanjer samlet, og det er enkelt å se hva som har gitt effekt når. 

Her kan man dermed følge med på alle KPIer og optimalisere slik at de går i riktig retning.

Les mer om vekstmarkedsføring
Pil til høyre

Data + kreativitet = effekt

De virkelig gode resultatene kommer gjennom en kombinasjon av dataforståelse og kreativitet. Derfor jobber vi tett med våre kunders andre byråpartnere for å bidra til at det kreative arbeidet også er med på læringen og utvikles for vekst.

Samtidig kan vi også tilby maskinlæringsbasert tekst- og bildeanalyse for å se hvilke budskap og bilder som faktisk gir effekt over tid, enten det er i sosiale medier eller e-post.

Kvalifiserte rådgivere

Vi må vite hva vi snakker om. Dette gjenspeiles blant annet i vår Google Premier Partner-status, en årlig utmerkelse fra Google til de 3 % av byråene i Norge som skaper størst verdi for sine kunder.

Vi er også Meta Business Partner (Facebook og Instagram), en sertifisering fra Meta som setter krav til kvaliteten i arbeidet hos byråene. I tillegg er vi et av få byråer som har tidligere ansatte fra både Facebook og Google.

Nysgjerrig på Fullstakk-metoden?

Vi hører gjerne fra deg.

Jippi, skjemaet ditt er sendt inn! Du hører fra oss straks.
Ånei, noe gikk galt!