Betalt søk

Treff kjøpeklare kunder for økt omsetning og flere kvalifiserte leads.

Ta en prat

Hvorfor velge betalt søk?

  • Få mer trafikk og økt omsetning
  • Sikre deg synlighet på relevante søkeord
  • Vær tilstede når kundene jakter på ditt produkt eller din tjeneste
Avtal en kaffe

Hva er betalt søk (SEM)?

Betalt søk, eller search engine marketing (SEM) er en fellesbetegnelse for annonsering i søkemotorer som for eksempel Google, Bing og App Store. 

Annonsering i søkemotorer gir muligheten til å være synlig akkurat når noen ser etter deres produkt, og annonsen kan tilpasses søket den potensielle kunden gjør.

Disse annonsene plasseres ofte over de organiske søkeresultatene, og er dermed det første man ser. 

Annonsering med Google Ads

Google Ads er Google sitt system for annonsering på plattformene Google styrer.

Google Ads har muligheter for annonsering med Display (bildeannonsering på nettsteder og i applikasjoner), Youtube, produkteksponering gjennom Google Shopping, og kanskje det aller viktigste;  annonseplasseringer i søkeresultatene til Google. 

Annonsering med Microsoft Ads

Microsoft Ads er veldig likt Google Ads, med mindre forskjeller i funksjonalitet. Det er vel så viktig å være synlig på Microsoft Bing, ettersom de har en markedsandel på 15-17% i Norge.

Ta en prat

Annonsering med Google Shopping

Driver du nettbutikk eller selger produkter på nett? Google Shopping øker salget til din nettbutikk. Google Shopping viser frem dine produkter i søkeresultatene på Google, med produkttittel, produktbilder og pris. 

Vi har flere tilpasningsmuligheter når vi jobber med din nettbutikks produktliste for å gjøre dem så attraktive som mulig i søkeresultatene.

Fordeler med Google Shopping

  • Du viser frem produktet som personer er på jakt etter.
  • Kunden kan se på produktet før de klikker seg inn: Det er som digital vindusshopping.
  • Et kjøpeklart publikum kommer rett inn på produktene de er på jakt etter.

Hvorfor velge Fullstakk som betalt søk-byrå?

I Norge er det kun 3 prosent, eller 16 byråer, som kvalifiserer som Google Premier Partner. Fullstakk er en av disse. Som Google Premier Partner skal våre kunder være trygge på at vi sitter på høy kompetanse, og det vi leverer er etter beste praksis og kvalitet.

For å lykkes innen betalt søk, så trenger du et byrå som sikrer at dine plasseringer gir deg en så kostnadseffektiv annonsering som mulig. Dette løser vi gjennom en gjennomarbeidet plan og gode KPIer, som vi utarbeider sammen; være seg leadsgenerering eller økt salg av dine produkter og tjenester. 

I Fullstakk tester vi alt, alltid. Dette gjør vi for å gi deg bedre innsikt i hva som fungerer og ikke, samt verdi for pengene. Beste praksis og hva som fungerer for akkurat din markedsføring forandres hele tiden, og vi er også derfor avhengig å hele tiden teste for beste resultat. 

Ta en prat

Møt teamet

Niklas Normann

Avdelingsleder, betalt søk og programmatisk

Jonas Schønsberg

Rådgiver, betalt søk

Marthe Aabakken

Rådgiver, betalt søk

Tommy Luu

Rådgiver, betalt søk

Skal vi ta en prat?

Vi bistår gjerne med å utarbeide en plan for din annonsering i betalt søk som øker omsetningen og viser frem produktene dine på en best mulig måte. 

Jippi, skjemaet ditt er sendt inn! Du hører fra oss straks.
Ånei, noe gikk galt!