Opteo for betalt søk

Verdien i Opteo ligger i varselfunksjonene. En typisk administrativ feil er at en kunde glemmer å betale Google Ads regningen sin og alt stopper opp. Opteo gir oss varsel på dette umiddelbart. I tillegg varsler Opteo om forbedringspotensialer fortløpende, som for eksempel om vi bruker riktig beløp i henhold til månedsbudsjettet. Istedet for at våre spesialister skal bruke tid på å monitorere og lete, får vi varsel om det og kan utbedre på flekken.

For eksempel, hvis en en reiseforsikringskunde av oss får for få kjøp i Grenland region, vil vi kunne senke budene her og begrense utgiften på trafikken herifra. Eller hvis en advokatbyråkunde av oss bruker midler på trafikk i alle aldre, men de yngste ikke konverterer, vil Opteo varsle oss og vi vil kunne spare på trafikken fra de under 25 år. Opteo varsler også om at en annonse slår en annen og taperen bør pauses, nye søkeord og andre potensialer.

Hvorfor skal du bruke Opteo?

  • Varsling & trygghet - Få varsler med én gang når ting stopper opp
  • Riktig fokus - Med Opteo får vi tatt små ting fort og store ting ordentlig
  • Penger spart - Mindre leting og monitorering, mer resultatdrivende arbeid

Når er Opteo IKKE riktig å bruke?

  • Hvis du ikke bruker betalt søk

CASE:

"Opteo er et nyttig tillegg i den daglige driften - Det lar meg ta oppdukkende små forbedringer på sparket og heller fokusere på de store grepene i kontoen."

Kaspar Hamre, Digital rådgiver innen Betalt Søk, Fullstakk Marketing

Opteo - Din ekstra ansatte til å passe på Google Ads kontoen

Snakk med oss om Opteo