Trustpilot

Trustpilot er verdensledende leverandør for innsamling av kundeomtaler. Innsamling av omtaler kan automatiseres til 100% slik at du sparer tid. Har du noensinne sett små gullstjerner under både betalte- og organiske søkeresultater? Disse kommer fra systemer som Trustpilot og kan øke klikkrater med så mye som 20%! Ved bruk av Trustpilot sine moduler for nettside i direkte sammenheng med en call-to-action har vi dessuten sett konverteringsrateøkninger helt opp i 27%.

Sammen setter vi oss ned og kartlegger deres behov for å finne en Trustpilot-løsning som passer deres bedriftsmodell. Når dere har en Trustpilot-konto opprettet så begynner jobben med å automatisere innsamlingen av omtaler. Vi kan bruke eksisterende kundedata fra en kort periode bak i tid, og starte innsamlingen der. Vi automatiserer så e-postutsendelser, slik at hver gang en kunde har fått levert en tjeneste eller produkt fra dere så får de spørsmål om å gi dere en omtale.

Hvorfor skal du bruke Trustpilot?

  • Gullstjerner i Google Ads og organiske søkeresultater
  • Generell konverteringsøkning på ditt nettsted grunnet høyere tillit
  • En god platform til å engasjere og snakke til dine eksisterende kunder
  • Når du har 100 kundeomtaler over de siste 365 dager så får du gullstjerner i Google Ads!!

Når er IKKE riktig å bruke Trustpilot?

  • Vi anbefaler Trustpilot til absolutt alle - men for å få maksimal effekt burde nettstedet ditt ha tilstrekkerlig med konverteringer.

FUN FACTS:

Etter at ID Wholesaler tok i bruk Trustpilot-rangeringer på nettsiden deres, økte transaksjonene deres med over 130%, og inntektene økte med 315%.

(Kilde: Truspilot.com)

Vi er eneste Trustpilot partner i Norge - Utnytt alle dine fornøyde kunder til å skaffe flere!

Snakk med oss om Trustpilot