Innholdsmarkedsføring

Skal du lykkes med målrettet markedskommunikasjon i digitale kanaler forutsetter dette god planlegging og inngående forståelse om målgruppene du ønsker å treffe. Produserer du personlig og verdifullt innhold som løser menneskelige behov og utfordringer, bygger du tillit og troverdighet hos målgruppen.

Fullstakk bidrar med strategisk rådgivning og kreativ utforming av annonsetekster (f.eks i Facebook-annonsering) og innhold til nettsteder og konverteringsoptimaliserte landingssider. Vi utfordrer kundene våre til å tenke nytt og annerledes rundt hva de snakker om, hvordan de snakker om det og hva slags merkevare de bygger. Vi har egne løsninger som raskt lar oss skrive og dele både artikler/blogginnlegg og annonsetekster.

Hvorfor skal du buke Content/Innholdsmarkedsføring?

  • Erfarne Facebook-markedsførere, avanserte metoder
  • Vi tilbyr både produksjon av nye-, og arbeid i eksisterende kampanjer
  • Økosystemer som kobler Facebook med bla. SEO, content marketing og programmatisk bannerannonsering
  • Vi rådgir og produserer innhold til både landingssider og nettsteder, der målene er å skape relevant og verdifull synlighet for din virksomhet.

Når er IKKE riktig å bruke Content/Innholdsmarkedsføring?

  • Hvis ditt produkt er av en slik art at innholdet ikke gir merverdi.
  • Hvis du har en salgsprosess som ikke bruker nett

CASE:

"Det er helt supert å ha Fullstakk med på laget. De har spesialister innen markedsføring, SEO, tekstproduksjon, user tracking som det er utrolig gøy å jobbe sammen med. Det beste av alt er å se resultatene av det vi får til sammen. Flere og bedre leads fra markedsføring, økt konvertingsrate som til slutt ender opp i flere salg."

Eirik Torheim
UX-ansvarlig Nettbil

Få innhold som skaper interesse, engasjerer og varmer opp ditt publikum!

Snakk med oss om innholdsproduksjon