Search Engine Marketing (SEM)

I Iøpet av Januar 2019 ble omlag 95% av alle søk i Norge gjort i Google sin søkemotor. Det er vitalt for enhver bedrift å være synlig når en potensiell kunde leter etter en merkevare, et produkt eller en tjeneste i din kategori. Søk deler vi inn i to underområder - Betalt søk og Organisk Søk. Førstnevne lar deg velge spesifikke søketermer du ønsker å annonsere på, gjerne forbundet med et produkt eller en tjeneste. Organisk søk har derimot ikke en annonseringskostnad, men du bruker lengre tid på de gode plasseringene.

Vi tilbyr hele spekteret innen synlighet i søkemotorer - fra annonsering i søkemotorer til søkemotoroptimalisering i organisk søk. Samspillet mellom begge disse markedsføringskanalene vil kunne utgjøre en stor inntektskilde. Søkemotor-teamet hos Fullstakk vil sammen med deg skreddersy en kostnadseffektiv strategi, slik at du skal knekke konkurransen i søkemotorene!

For å maksimere utbyttet av organisk og betalt søk anbefaler vi god konverteringssporing.

Hvorfor skal du arbeide aktivt med søk?

  • Vær synlig akkurat når noen leter etter det du tilbyr
  • En god struktur i Google Ads genererer omsetning til din bedrift fra første måned
  • God SEO maksimerer din traffikk og inntekt over tid - uten annonseringskroner

Er det situasjoner der aktivt søk ikke passer?

  • For de aller fleste bedrifter er både søkemotoroptimalisering og betalt søk en sentral del av markedsføringen - men i noen spesielle tilfeller vil vi rådgi kundene å kun gå for en av delene
  • Dersom du har en helt ny tjeneste eller et nytt produkt som brukere ikke enda søker etter så burde du sjekke ut vår tjeneste på annonsering i sosiale medier først
  • Passer deg ikke dersom du ikke har en nettside

"Vi er veldig fornøyde med de strategiske idéene og det operative arbeidet Fullstakk Marketing har utført i våre kontoer og samlet har de gått fra 500 til 1000 sporbare henvendelser i kvartalet."

John Brenne, Digital Marketing Manager, Codex Advokat AS

Google sin søkemotor er så etablert at den nesten må regnes som infrastruktur. Med Fullstakk får du optimal eksponering i søk.

Snakk med oss om søk