Google Ads / Betalt søk

Annonsering i betalt søk styres i Google Ads og det er her man lager tekstannonser, setter bud på søkeord og tester forskjellige budskap og elementer. Dette er kanalen hvor vi driver inn salg til nettopp din virksomhet. Hos oss får du den riktige trafikken, unngår de irrelevante brukerne og lander nye kjøp og leads til lavest mulig pris hver eneste dag. Her må du prestere bedre enn konkurrentene dine - det er der vi kommer inn.

For å lykkes innen betalt søk trenger du et byrå som sikrer at dine annonser dominerer på alle relevante søk. De fleste byråer gir seg når denne synligheten er sikret, men for oss er halve jobben gjort. Du vil også ha billigst mulig trafikk og mest mulig business for budsjettet ditt. Vi setter derfor smarte bud, oppnår best quality score og tester alltid i alle ledd. Da vil du knuse konkurrentene dine, samt dominere søkeresultatene for å oppnå dine strategiske mål.

Har du en nettbutikk? Les her om hvordan vi jobber med Google Shopping.

Hvorfor skal du bruke betalt søk og Google Ads?

  • Mer volum og mer omsetning - Øk dine resultater med betalt søk
  • Høy QS og effektiv annonsering - Betal minst mulig for klikkene
  • USP-testing - Finn dine viktigste sellingpoints

Når er Betalt søk og Google Ads ikke riktig?

  • For eksponering, eller lanseringer av ukjent vare/tjeneste. Bruk Facebook eller andre sosiale medier.
  • Når du er avhengig av levende bilder og lyd for å formidle budskapet. Her passer annonsering på Facebook eller bannerannonsering bra.
  • Når du har en side med lite, eller ikke noe innhold

I 2018 oppnådde Fullstakk 30% mer omsetning for oss i Google Ads og 500% mer i Bing Ads. Betalt søk er lokomotivet som drar hele toget og det fortsetter å vokse i 2019!
Marius Sevaldsen, Cake it easy

Økt omsetning
Google Ads 17-18
30%

Økt omsetning
Bing Ads 17-18
500%

Du skal eie flatene på skjermen når dine nøkkelord søkes etter.
Hos Fullstakk dominerer du.

Stram opp betalt søk