Møt en Fullstakker: Marie

Som Marie forklarer selv er hun en digital altmuligkvinne – og vi kunne ikke vært mer enig. Som avdelingsleder for CRO-teamet kommer hun med en bred erfaring og liker seg aller best når det er mye som skjer.

Marie smiler til kameraet

Det er de ansatte som utgjør hvem Fullstakk er og hvor vi beveger oss, derfor ønsker vi å introdusere alle på en skikkelig måte i denne Møt en Fullstakker-serien. 

En karriere innen markedsføring lå kanskje ikke øverst på lista da hun skulle velge utdanningsretning. Hun startet nemlig i Storbritannia hvor hun tok en bachelor i engelsk litteratur (er det der lidenskapen for etikette kommer fra?). Men etter å ha blitt godt kjent med selveste Shakespeare, tok hun likevel steget inn i markedsføringsverden – hvor hun har blitt siden 2012.

Marie har en real breddekunnskap om ulike fag og er en sikker vinner hos kunder, men det er fagene SEO og CRO som ligger nærmest hjertet hennes.

Eller, det er kanskje drømmen om motorsykkel-lappen som gjør det – men utenom det da.

Jeg får gleden av å utvikle et strålende kapabelt team som gjør meg stolt hver eneste dag

Hvorfor ønsket du å jobbe i Fullstakk?

– Fullstakk ga meg mulighet til å nerde skikkelig som fagspesialist, sammen med en gjeng andre nerder – og ingenting gjør meg mer glad. Jeg trenger en hverdag som er preget av alt mulig rart, at ting skjer – det gjør byrålivet veldig passende. Dessuten får jeg gleden av å utvikle et strålende kapabelt team som gjør meg stolt hver dag.

Hva tror du den viktigste egenskapen for å være en god rådgiver er?

– Ærlighet og evnen til å skjønne sammenhenger.

Fortell oss din beste funfact om deg selv!

– Jeg skrur bil for å stresse ned. (Mammas stolteste øyeblikk er vel fortsatt at jeg sang a capella solo på Tusenfryd som barn, men ikke fortell det til noen).