Møt en Fullstakker: Tommy

Tommy spiller fotball og er en av de nyeste superstjernene i Fullstakk – kanskje den mest positive personen du vil møte.

Tommy smiler og ler mot siden mens han peker

Det er de ansatte som utgjør hvem Fullstakk er og hvor vi beveger oss, derfor ønsker vi å introdusere alle på en skikkelig måte i denne Møt en Fullstakker-serien.

Tommy kom til oss rett fra skolebenken, og med sitt gode humør har han kjapt blitt en tillitsfull rådgiver for både nye og eksisterende kunder. 

Han er utdannet innen markedsføringsledelse og har erfaring fra både salg og markedsføring. Nå jobber Tommy med betalt søk, som går ut på å koble merkevaren med interessen som befinner seg i søkemotorer (og hele Google-universet). 

Jeg gleder meg til å kunne skape verdi for Fullstakk og utvikle meg innen alt av Digital Markedsføring.

Tiden flyr når man har det gøy, og Tommy har allerede jobbet i Fullstakk i snart ett år. Det har vært et år fylt med mye latter, faglige samtaler og stor utvikling. Er det én ting å si om Tommy, er det at han er ordentlig STØTTESPILLER med store bokstaver.

Hvorfor ønsket du å jobbe i Fullstakk?

– Jeg ønsket å jobbe i Fullstakk fordi det er et spennende byrå som er i sterk utvikling, det gir meg muligheten til å jobbe med det jeg vil ha en karriere i, og å utforske flere fagområder innenfor markedsføring.

Hva tror du er den viktigste egenskapen for å være en god rådgiver er?

– Jeg tror den viktigste egenskapen med å være en god rådgiver, er å kunne forstå kundens behov. Det handler om å skape verdi sammen og vokse, samtidig som du har fokus på å løse kundens problem.

Hva er noe du liker å gjøre på fritiden? :D

– På fritiden liker jeg å trene, spille fotball, være med venner og min samboer selvfølgelig. 🫶