Møt en Fullstakker: Ardit

Ardit er han som alltid starter mandagen med et smil, han som gjerne drar i gang en spontan-quiz og får opp stemningen med enda en dårlig vits. Etter å ha startet hos oss 1. august, har han allerede glidd rett inn i spesialist-rollen.

Ardit er i fokus og snakket med resten av teamet sitt

Det er de ansatte som utgjør hvem Fullstakk er og hvor vi beveger oss, derfor ønsker vi å introdusere alle på en skikkelig måte i denne Møt en Fullstakker-serien. 

SEO-karrieren til Ardit startet tidlig, faktisk startet det hele på gutterommet som 14-åring. Her begynte han å utvikle nettsider.

Ikke lenge etter kunne han tilby salg via nettsiden - men å legge penger i annonser ble fort dyrt. Derfor lå fokuset på “gratis trafikk”, altså SEO. I dag har han fortsatt nettsider som genererer trafikk og konverteringer - takket være den gjennomgående SEO-jobben som ligger bak.

Det jeg gleder meg mest til nå er å bli kjent med kundene og fortsette utviklingen

Hva gleder du deg mest til fremover med Fullstakk?

– Allerede ser jeg stor forskjell på min oppfatning av digital markedsføring. Vi startet med en onboarding som tok oss med i et dypdykk i de digitale kanalene, og hvordan de jobber sammen. Det var utrolig lærerikt, og har endret min oppfatning av noen kanaler. Så det jeg gleder meg mest til nå er å komme skikkelig i gang, bli kjent med kundene og fortsette utviklingen min som spesialist og rådgiver.

Hvis ikke SEO-avdelingen, hvilken?

– Jeg har alltid sett på meg selv som en person som er litt overalt, en person som bygger relasjoner og prater godt med andre. Samtidig er jeg opptatt av å bli utfordret, så hvis jeg skulle ha byttet avdeling en gang i fremtiden tror jeg det måtte ha vært som vekstrådgiver. Men lidenskapen vil nok alltid ligge i SEO.